Evenimente - Anna Ghica
Evenimente - Anna Ghica
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:

Vino cu mine intr-un week-end frugivor la Pestera!

Acum 3 ani, tot vara, am ajuns pentru prima data la Pestera, un satuc de munte cu cea mai frumoasa pozitionare din cate vazusem pana atunci. Am fost intr-un week-end de Ashtanga Yoga organizat de Irene Zaarour, in casa ei de la ferestrele careia vezi – la alegere – Piatra Craiului sau Bucegii. 

Am fost atunci o multime de oameni care am creat pret de cateva zile o mini-comunitate – am gatit rand pe rand, ne-am gospodarit, am facut yoga, ne-am plimbat sub soarele bland de munte, pe scurt, ne-am simtit tare bine unii alaturi de ceilalti.

N-am mai revenit din cauza ca verile mi-au fost aglomerate in ultimii ani, dar gandul mi-a ramas la Pestera. Si la atmosfera aceea intima de impartasire si bucurie pe care o creeaza acolo Irene.

Vara aceasta nu doar ca revin la Pestera, ci te invit chiar sa vii cu mine!!!

Sa-ti zic despre ce e vorba.

In ultimii doi ani, am creat in jurul activitatii mele de health coach o comunitate virtuala interesata de ce e mai nou in sanatate, nutritie holistica, echilibru mental si stil de viata armonios. Am cliente cu care ma vad fata in fata sau pe skype, iar pentru vara aceasta am stabilit si organizarea unui retreat frugivor!

Da, ati citit bine, va invit sa mergem impreuna la Pestera unde sa facem yoga sub indrumarea Irenei, bineinteles, si sa mancam doar crud, dar foarte delicios si in totala armonie cu propria noastra biologie.

Eu voi sustine zilnic cate un workshop de educare in nutritie si sanatate holistica, Irene ne va ghida sesiunile matinale de Ashtanga Yoga adaptate inclusiv pentru cei care n-au experienta anterioara, dar si sesiuni de meditatie de dupa-amiaza, pentru doritori. In incheierea acestei experiente, vom beneficia de un workshop integrator tinut de Raul, partenerul meu de viata, psihoterapeut Gestalt cu mai bine de 12 ani de activitate.

Mi-ar placea tare mult sa vii alaturi de noi la Pestera, pentru 4 zile (intre 4 si 7 august) sau 3 zile (intre 5 si 7 august), in functie de cum iti permite timpul!

Daca ti-e teama ca vei face foamea, esti foarte departe de adevar!

Vom avea fructe din abundenta, inclusiv unele de sezon, proaspat culese, vei bea smoothie-uri cu un gust divin, dar pline de nutrienti si calitati vindecatoare, vom servi salate cu sosuri geniale care te vor imprieteni pe viata cu frunzele verzi. Vom manca niste feluri ceva mai sofisticate care iti vor lua glasul, pe bune! Adica paste crude, tortillas, feluri exotice... Si poate organizam chiar si o pizza night!

Cum va arata o zi la Pestera? In fiecare zi, vom avea o sesiune matinala de Ashtanga Yoga, un mic dejun din fructe si smoothie-uri, ceva timp liber, apoi pranz crud si delicios, un workshop pe teme de sanatate integrativa (ca sa si intelegem de ce facem ceea ce facem), cu o sesiune de meditatie, apoi o cina de pomina.

Vom dormi in camerele comune (vom avea camera fetelor si camera baietilor), trebuie sa-ti aduci un izopren si un sac de dormit. Camerele sunt mari, frumoase si luminoase, sunt sigura ca vom reusi sa creem o comunitate de oameni dornici de experienta impartasita a mancatului crud si sanatos, de contact cu propriul corp si de apropiere cu natura cum rar avem ocazia sa traim!

Investitia ta va fi de 580 lei pentru intervalul 5-7 august (sosire vineri oricand, plecare duminica dupa-amiaza) sau 800 lei pentru tot retreat-ul, intervalul 4-7 august (sosire joi oricand, plecare duminica dupa-amiaza).

Vino cu noi mai ales daca:

  • Vrei sa experimentezi mancatul exclusiv crud intr-un cadru sigur, supervizat, in care vei primi informatie si motivatie;
  • Ai nevoie de o gura de oxigen si de un timp pe care sa ti-l dedici tie exclusiv;
  • Vrei sa respiri constient si sa faci yoga, sub indrumarea atenta a Irenei;
  • Esti interesat(a) de optimizarea digestiei, imbunatatirea imunitatii, de anti-aging si longevitate;
  • Vrei sa cunosti oameni cu aceleasi interese ca ale tale.

buton retreat

Plata se poate face achitand cu cardul, pe www.superalimente.ro, sau prin transfer bancar. Da click pe buton pentru toate detaliile. 

Te astept cu drag!

Spune-mi parerea ta!

Comentati ca si oaspete. Autentificare optionala dedesubt.