Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:

Spanac picant cu cartofi deliciosi

Spanac picant cu cartofi deliciosi

Hm, astazi am zis sa-ti bucur putin papilele gustative cu un fel de mancare vegan care iti va schimba permanent preconceptiile (daca le ai, desigur) vizavi de mancarea vegana (unii spun ca nu e savuroasa) si de frunzele verzi (pe foarte multi ii aud ca nu se bucura cand vad verde in farfurie).

Obrazul subtire cu selfcare se tine

Obrazul subtire cu selfcare se tine

Astazi revin cu episodul 2 al foiletonului meu de sanatate integrativa, Tu in cea mai buna forma. Daca ati pierdut primul episod, nu-i problema, cititi-l aici, a fost dedicat unui set de solutii pentru persoanele care se confrunta cu o lipsa de vitalitate si energie. 

Sucuri sau smuti-uri – cum si de ce sa le alegi

Sucuri sau smuti-uri – cum si de ce sa le alegi

Acum 3 saptamani am fost la un targ de produse organice tocmai in Suedia unde era tare frig, mult mai frig decat la noi. Am venit inapoi cu o raceala ‘sanatoasa’ care m-a tinut mai bine de 7 zile. Cum inca imi mai simteam sinusurile intr-o oarecare suferinta de 4 zile fac o cura cu sucuri proaspat stoarse. Asa am ales eu sa-i dau corpului meu hrana instanta, la care nu mai are nimic de procesat, in acelasi timp scaldand celulele in minerale, vitamine si toate micronutrientele bune care se gasesc in fructe, legume si frunze verzi. 

Energia la control - cum ne ardem & cum ne facem plinul

Energia la control - cum ne ardem & cum ne facem plinul

Acum cateva saptamani am formulat un chestionar pe care l-am trimis la peste 100 de femei. Am pornit la drum gandindu-ma ca raspunsurile lor ma vor ajuta sa creez un program de detoxifiere – tratata holistic – croit pe nevoile lor reale, nu proiectate de mine. Si asa a fost, raspunsurile pe care le-am primit deja imi servesc pentru a ajusta, a regandi, uneori a reface parti din acest program pe care il voi lansa in ianuarie. Pana atunci, m-am gandit ca as vrea sa rasplatesc cumva disponibilitatea pe care respondentele mele mi-au aratat-o si am selectionat 6 din cele mai arzatoare preocupari de sanatate, care vor face obiectul unui foileton de sanatate integrativa.