Anna Ghica
Anna Ghica
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:


FII LA CURENT! ALEGE CATEGORIA FAVORITA SI CITESTE:
Anna Ghica - Sanatate in bucate
Sanatate in bucate
Anna Gica - Remedii de cand lumea
Remedii de cand lumea
Anna Gica - Copii sanatosi
Copii sanatosi
Anna Ghica - Crudivorisme
Crudivorisme
Anna Gica - Trup, minte si spirit
Trup, minte si spirit


ULTIMELE ARTICOLE


Spaghetti din dovlecei cu sos de mango si avocado

Spaghetti din dovlecei cu sos de mango si avocado

De cateva luni bune sunt foarte fericita cu modul in care ma alimentez – o dieta 100% cruda, bazata pe consumul de fructe dulci si zemoase (preponderent in starea lor naturala, mult mai rar in smoothie-uri), doar legume si verdeturi gentile cu sistemul digestiv, multa apa, fara sare si condimente, fara nuci si seminte (cu exceptia nucilor de cocos tinere, care sunt teoretic tot un fruct). 

Lasagna cruda? Da, se poate.

Lasagna cruda? Da, se poate.

Acum aproape 5 ani, cand aveam mai multe probleme de sanatate carora nu le dadeam de capat, am decis sa caut vindecarea schimbandu-mi total dieta. De la o zi la alta (da, stiu, nerecomandabil), am exclus orice tip de proteina animala si orice fel de mancare gatit. M-am vindecat cu hrana vie. 

Fluturasi crocanti pentru copii sanatosi

Fluturasi crocanti pentru copii sanatosi

Intalnesc la tot pasul parinti ajunsi la capatul puterii vizavi de alegerile alimentare pentru copiii lor. Pe buna dreptate, cumva, pentru ca suntem asaltati de dulciuri de cea mai proasta calitate si de multe reclame TV pentru acestea. Si apoi parca suntem toti intr-o lupta permanenta cu timpul, care ne determina uneori sa facem alegerile comode si facile. In loc sa incingem cuptorul sau sa dam drumul la blender.

10 gustari sanatoase pentru copii infometati

10 gustari sanatoase pentru copii infometati

Daca pandesti pe la gardurile scolilor momentul in care vin parintii sau bunicii sa-si ia copiii de la clase, ii vei vedea pe cei mai multi asteptandu-i cu cate un covrig in mana. Banuiesc ca noua, parintilor, nu ne este deloc strain momentul in care copilul iese de la ore si spune ca-i e o foame de lup. 

Postul negru – o noua terapie?

Postul negru – o noua terapie?

Astazi incep o serie de articole in care mi-am propus sa va recomand o parte din cartile care m-au format sau m-au inspirat, din care am invatat lucruri concrete sau care mi-au deschis ochii pe subiecte cu totul si cu totul noi sau neasteptate pentru mine.