Anna Ghica
Anna Ghica
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:


FII LA CURENT! ALEGE CATEGORIA FAVORITA SI CITESTE:
Anna Ghica - Sanatate in bucate
Sanatate in bucate
Anna Gica - Remedii de cand lumea
Remedii de cand lumea
Anna Gica - Copii sanatosi
Copii sanatosi
Anna Ghica - Crudivorisme
Crudivorisme
Anna Gica - Trup, minte si spirit
Trup, minte si spirit


ULTIMELE ARTICOLE


De ce si cum sa faci masajul sanilor

De ce si cum sa faci masajul sanilor

E un lucru de care suntem prea putin constienti, insa una din fricile cele mai mari ale femeilor este cancerul de san. Daca nu este frica, atunci macar insecuritate alimentata de diverse intrebari. Si nu ma mir deloc.

Un post cu sucuri de 7 zile. Impresii personale

Un post cu sucuri de 7 zile. Impresii personale

Cei care imi urmaresc pagina de facebook stiu cu siguranta ca la inceputul lunii septembrie am facut o cura de 7 zile cu sucuri din fructe si legume. Decizia de a opri orice aport de fibre si de a renunta la sare, condimente, nuci si seminte, grasimi de orice fel si de a stoarce fructe si legume venea dupa perioada de vacanta in care nu luasem doar decizii alimentare optime... Cu totii suntem oameni! J

Bufnite de ciocolate. Bomboane adica. (Vegane si aproape Raw)

Bufnite de ciocolate. Bomboane adica. (Vegane si aproape Raw)

Copilul meu are intoleranta la lactoza. N-a mai baut lapte de ani buni, insa am tot avut in casa pentru ea branza de capra, ementhaler si unt bio. Si nici nu-i scosesem total dulciurile cu de toate, doar pe cele procesate si ambalate. Semnale insa au existat tot timpul ca lucrurile nu sunt optime din punct de vedere digestiv dupa consumul alimentelor mai sus amintite.

Reteta de mega-sezon: Curry cu dovleac si cartofi (vegan)

Reteta de mega-sezon: Curry cu dovleac si cartofi (vegan)

Sambata a fost o zi plina pentru mine, fiind invitata sa vorbesc la un seminar extrem de emotionant si tare binevenit, Noul Pacient cu Cancer. Am aflat povestile a 4 oameni ce au iesit castigatori in fata cancerului, care si-au schimbat viata radical si acum traiesc mai impacati si impliniti decat inainte de diagnosticare. 

Nutella? Nu, Nucella!

Nutella? Nu, Nucella!

Cand vine vorba de alimentatia copiilor nostri, marea problema este imensa oferta de dulciuri gata de cumparat, extrem de ademenitoare, cu gusturi intense si, de cele mai multe ori, adictive. 

Vine toamna. 4 rutine recomandate de wellbeing

Vine toamna. 4 rutine recomandate de wellbeing

Iarasi a venit momentul acela din an cand vacanta ia sfarsit, ne intoarcem la serviciu, iar copiii ni-i trimitem la scoala. Eu inca n-am dat drumul verii din inima mea si continuu sa planuiesc mici iesiri la munte si la mare in weekend-urile urmatoare, dar in timpul saptamanii am reinceput sa fac planuri, sa-mi pun totul in calendar, sa-mi asez cateva cursuri foarte tari pe hartie si sa-mi reintalnesc clientele revenite si ele din vacanta J