Anna Ghica
Anna Ghica
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:


FII LA CURENT! ALEGE CATEGORIA FAVORITA SI CITESTE:
Anna Ghica - Sanatate in bucate
Sanatate in bucate
Anna Gica - Remedii de cand lumea
Remedii de cand lumea
Anna Gica - Copii sanatosi
Copii sanatosi
Anna Ghica - Crudivorisme
Crudivorisme
Anna Gica - Trup, minte si spirit
Trup, minte si spirit


ULTIMELE ARTICOLE


Am facut Pinner Test-ul. Ce stiam deja, ce am aflat nou

Am facut Pinner Test-ul. Ce stiam deja, ce am aflat nou

In vara lui 2014 am luat curajoasa decizie de a renunta la gluten. Complet. O mai facusem pentru o perioada de timp in 2010, cand decisesem de la o zi la alta sa consum exlusiv hrana vegana cruda, care exclude cerealele. Pe atunci nu citeam nutritie si nici nu auzisem prea multe despre gluten, insa stiam ca e o cale pe care merita s-o explorez pentru recuperarea sanatatii.

Cum-urile, cand-urile, de ce-urile smoothie-urilor

Cum-urile, cand-urile, de ce-urile smoothie-urilor

Impreuna cu inca multi oameni care au avut nevoie de un impuls, din 25 martie incepem 30 de zile cu cate 1 smoothie pe zi – aici e grupul de pe facebook, unde ne vom spriji unii pe altii. Mi-am luat angajamentul ca voi posta cate o reteta pe zi si, in avans, liste de cumparaturi sa nu ne prinda ziua de smoothie cu fridigerul gol. 

7 recomandari de sanatate pentru o iarna de poveste. Si despre un concurs cu fructe!

7 recomandari de sanatate pentru o iarna de poveste. Si despre un concurs cu fructe!

Ce mare mi-a fost bucuria cand am auzit ca Sloop, de fapt compania care se afla in spatele sucurilor si smoothie-urilor Sloop, si-a asumat misiunea de a promova fructele. Intr-o perioada in care jumatate din pauzele publicitare TV sunt dedicate medicamentelor (in special celor care ne permit sa mancam cantitati abuzive la mesele de sarbatori), da, exista o companie care premiaza pe instagram oamenii care au in casa fructe. Si mai si spun ca decembrie nu e o luna pantagruelica, ci e una pentru fericiri simple si frumoase.

Cum ne autosabotam slabitul sanatos?

Cum ne autosabotam slabitul sanatos?

Cum ultimele luni mi-au oferit mai ales ocazii de a lucra cu cliente care-si doreau sa slabeasca – femei care se luptau de ani cu ceva kilograme in plus si care au trecut prin tot felul de diete – m-am gandit sa spun cateva cuvinte despre ce am remarcat ca ne saboteaza in lupta cu greutatea.