Anna Ghica
Anna Ghica
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim
Citeste sfaturi gratuite ca sa-ti dai sanatatea la maxim:


FII LA CURENT! ALEGE CATEGORIA FAVORITA SI CITESTE:
Anna Ghica - Sanatate in bucate
Sanatate in bucate
Anna Gica - Remedii de cand lumea
Remedii de cand lumea
Anna Gica - Copii sanatosi
Copii sanatosi
Anna Ghica - Crudivorisme
Crudivorisme
Anna Gica - Trup, minte si spirit
Trup, minte si spirit


ULTIMELE ARTICOLE


CURRY-UL MEU DE LEGUME

CURRY-UL MEU DE LEGUME

Eu dupa ce am facut primul curry de legume, acum cativa ani, aproape toata saptamana am gatit si mancat doar curry! Folosind de fiecare data ce legume mai aveam prin frigider, dincolo de cele cateva ingrediente de baza. 

NICIO ZI FARA MACA

NICIO ZI FARA MACA

Acum ceva vreme am decis sa renunt la cafea complet. Fac parte dintre femeile care trebuie sa aiba permanent grija de sanatatea lor hormonala, de pe lista carora cafeaua trebuie sa dispara complet. Am amanat foarte mult momentul renuntarii definitive. Am stat saptamani bune fara ‘combustibilul’ de dimineata, apoi, la prima iesire in oras, cedam.

CE-I INVATA HEALTH COACH-II PE COPII

CE-I INVATA HEALTH COACH-II PE COPII

Stiu sigur ca exista tot atatea stiluri de parenting precum cate teorii dietetice si exact ca in nutritie fiecare considera ca stilul lui e cel mai potrivit. Asa ca departe de mine de a da sfaturi in cele ce urmeaza.

DESERTUL DE LA TROPICE

DESERTUL DE LA TROPICE

In 2010 cand am adoptat dieta raw vegana, atractia numarul 1 a fost sa-mi recastig sanatatea. Atractia numarul 2 a fost bogatia si bunatatea deserturilor din seminte, nuci, fructe si miere. 

TE INVIT LA NISTE PLASTILINA, PARDON SUPA!

TE INVIT LA NISTE PLASTILINA, PARDON SUPA!

Foarte de curand am avut o discutie interesanta cu o tanara. Era bucuroasa ca-si luase supe instant pentru birou pentru ca urma sa-si rezolve repede pranzul. Probabil nu e nevoie s-o mai spun, fiecare celula de health coach din mine s-a revoltat!